Publicat pe

Aquarion filtru de apa ionizata si alcalina

Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Oamenii au căutat izvorul tinereţii de secole, ba poate chiar de mii de ani, încercând să descopere o apă cu efecte benefice asupra sănătăţii, elixirul tinereţii, care să reprezinte o soluţie la toate problemele de sănătate şi să dea timpul înapoi. Şi în epoca modernă au fost efectuate o serie de cercetări în această direcţie, însă, bineînţeles, cu alte metode.
Apa are o importanţă deosebită pentru viaţa pe pământ, 70-98% din organismele vii fiind alcătuite din apă. Astfel, menţinerea unei concentraţii adecvate de apă în organism este vitală pentru protejarea sănătăţii. Apa îndeplineşte o serie de sarcini: ajută la absorbţia nutrienţilor din alimente, dizolvă şi îndepărtează din organism substanţele produse în timpul metabolismului, joacă un rol crucial în menţinerea constantă a temperaturii corporale (evaporare, transpiraţie), protejează cele mai importante organe, reglează nivelul de electroni şi protoni din celule şi este indispensabilă pentru numeroase procese fiziologice. Dacă o persoană pierde doi litri de apă din organism, va muri de sete. Deci apa nu este doar o substanţă de bază foarte importantă, ci şi soluţia echilibrului organismului.
Trebuie să consumăm apă şi când nu ne este sete. Senzaţia de sete apare doar atunci când deja există o deficienţă de lichide în organism. Deoarece organismul nostru nu poate depozita cantităţi mari de apă, trebuie să consumăm lichide în continuu. Pentru ca procesele din organism să se desfăşoare normal, trebuie să bem 2,5 litri de apă zilnic. Această cantitate poate creşte la 3-4 litri vara, când depunem efort fizic intens sau când facem sport, deoarece o cantitate foarte mare de apă se evaporă prin piele. Prin urmare, consumul adecvat de apă (cantitativ şi calitativ) este foarte important.

 

S-a tot scris de regimul Andreei Marin pentru a se mentine sanatoasa si tanara. De la mere verzi la chili si ginger, insa cel mai misterios ingredient al dietei Andreei Marin pare a fi APA ALCALINA.

Ce este aceasta apa alcalina? Prin ce este apa alcalina deosebita de apa normala. Are apa alcalina efecte benefice nebanuite asupra sanatatii?
Ei bine, in primul rand, Apa Alcalina are un exces mai mare de oxigen si minerale alcaline decat apa acida sau neutra.
Mediul acid al organismului afecteaza calitatea lichidelor vitale din corp, sange si limfa.
Pe acest fond acid apar multe boli grave, printre care si cancerul.
Apa alcalina, cu un PH intre 7.45 si 8, poate conduce la neutralizarea mediului acid din organism.
Mediu acid care este produs de cei peste 3000 de aditivi cunoscuti, de lipsa totala a miscarii si de excesul de grasimi animale.

Unde se gaseste APA ALCALINA?

Apa alcalina se produce prin diverse aparate comercializate si in Romania.
De exemplu exista Filtrul de Apa Aquarion Water Ionizer care contine un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida, pe 4 trepte de alcalinitate, respectiv aciditate.
Sau pentru a obtine Apa Alcalina puteti utiliza Enagic Water, alt aparat care purifica si filtreaza apa de la robinet si in plus produce apa acida si alcalina ionizate prin electroliza. Asa numita APA KAGEN.
Sau puteti cumpara Apa Alcalina FORTE, Perla Moldovei.
Apa Alcalina FORTE este o apa microbiologic pura alcalina pH=8,8 pH la sursa 9,12 (conform legii 458/2002 valorile admise sunt de 6,5 – 9,5). O apa plata alcalina care de asemenea are si un un continut redus de nitriti, 0,002 mg/l.
Apa Alcalina Forte, Perla Moldovei se gaseste in Farmacii si pe site-ul producatorului se specifica urmatoarele indicatii:
– Apa Alcalina FORTE curata corpul de toxine si otravuri mai eficient decat orice alta metoda de detoxifiere.
– Ameloriaza sau incetineste, diabetul, artrita, bolile de rinichi, bolile cardio-vasculare, etc.
– Apa Alcalina FORTE regleaza hipertensiunea arteriala.
– Consumand apa alcalina dupa exercitii fizice, echilibrul electrolitic al corpului se reface mai repede decat in cazul consumului de apa obisnuita.
– Apa Alcalina FORTE asigura imbunatatirea nivelului de glucoza din sange in cazuri de diabet;
– Apa Alcalina FORTE este eficienta in imbunatatirea circulatiei periferice in cangrena diabetica.
Oricare are fi parerile despre apa alcalina nu exagerati cu alcalinizarea apei, mai ales daca aveti aparate pe care le folositi acasa.
Apa nu trebuie sa aiba un PH mai mare de 8. In caz contrar, desi cazurile sunt rare, mediul intern se poate alcaliniza, ceea ce e grav.

 

Unicitatea sistemului electrochimic AQUARION

– Filtreaza apa
– Ionizeaza apa
– Oxigeneaza apa
– Descompune dimensiunea clusterilor de apa
Cateva imbunatatiri clinice obtinute prin folosirea apei alcaline ionizate de dr. Hayashi si dr. Kawamura la Water Institute & Kyowa Medical Clinic, din Japonia, in perioada 1985-2000.
• imbunatatirea nivelului de glucoza din sange si NbAIC in cazuri de diabet;
• imbunatatirea circulatiei periferice in cangrena diabetica;
• imbunatatirea nivelului de acid uric in cazuri de guta;
• imbunatatirea functionarii ficatului in cazuri de hepatita, ciroze si boli hepatice;
• remedierea nivelului de colesterol, hipertensiune, anghina, infarct miocardic;
• ameliorarea ulcerelor gastro-duodenale;
• imbunatatiri in cazul reumatismului, boli de colagen, SLE;
• ameliorarea astmului, urtricariei, dermatitei atopice;
• remedieri ale deshidratarii la copii in cazuri de voma si diaree cauzate de infectii virale;
• imbunatatiri ale nivelului de bilirubina la nou nascuti;
• imbunatatiri in cazul tumorilor maligne ale ficatului, tumori metastazice;
• efecte benefice la femeile insarcinate: aproape ca nu mai apare starea de voma, ameliorarea problemelor de dinti, cresterea puterii de alaptare, etc.

 

Cateva informati despre AQUARION

Pentru repunerea in forma a organismului si prefigurarea unei victorii asupra oricarei boli, dupa cum spun specialistii, trebuie urmarite detoxifierea corpului, hidratarea corespunzatoare, oxigenarea corpului, alcalinizarea corpului, intarirea sistemului imunitar:
– Detoxifierea corpului – prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres, fiinta recastiga un atribut redutabil in lupta cu boala: vitalitatea.
– Hidratarea corespunzatoare d.p.d.v. calitativ si cantitativ a corpului – este de baza in asimilarea optima a nutrientilor la nivel celular si eliminarea completa si la timp a compusilor metabolici reziduali din organism.
– Oxigenarea corpului – deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat, oxigenarea organelor si tesuturilor este un alt mare castig in procesul de refacere generala.
– Alcalinizarea corpului – deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu pot evolua intr-un mediu alcalin, aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este urmatorul obiectiv al persoanei care doreste sa fie sanatoasa.
– Intarirea sistemului imunitar – pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu agresiunile din interior si din exterior si de a pastra constanta homeostazia, interventia cu mijloace naturale special concepute pentru ridicarea imunitatii este ultimul dar nu si cel din urma pas pentru redobandirea sanatatii si mentinerea ei la standarde inalte.
Solutia este Aquarion care este unic prin faptul ca filtreaza, ionizeaza, oxigeneaza, descompune dimensiunea clusterilor de apa !!!
Sistemul AQUARION

Aquarion de la CaliVita este un dispozitiv de ultima generatie care lucreaza pe baza de microprocesor pentru filtrarea si ionizarea apei de la robinet.

Aparatul Aquarion contine un filtru ultra modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida, pe 4 niveluri de alcalinitate, respectiv aciditate. Odata cu alcalinizarea apei, asigura si oxigenarea acesteia.

Este usor de montat, potrivit pentru orice bucatarie, usor de folosit.

Per ansamblu, dispozitivul Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa sanatoasa cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate.

 

AQUARION – filtrarea si purificarea apei

Filtrul complex Biostone cu turmalina filtreaza apa, care devine:
– Fara impuritati mecanice (nisip, rugina si tot ce depaseste 0.01 microni).
– Fara bacterii, virusuri si protozori.
– Fara metale grele.
– Fara clorine.
– Este permisa trecerea prin filtru a mineralelor necesare si benefice sanatatii (cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul).

 

Efectele apei alcaline ionizate

Majoritatea alimentelor consumate cresc aciditatea organismului. Acest efect este intensificat de anumiţi aditivi folosiţi în industria alimentară şi de medicamente. Ideal ar fi ca organismul să aibă suficiente rezerve alcaline pentru a fi capabil să compenseze acest efect. În caz contrar, aciditatea poate avea un efect negativ asupra organismului. O perioadă, aceasta nu va cauza probleme vizibile, dar în decursul timpului poate avea ca rezultat multe probleme de sănătate. Unul dintre motive este că organismul foloseşte mari cantităţi de minerale pentru a compensa această situaţie. Apa alcalină ionizată alcalinizează organismul într-un mod excelent, ajutând la menţinerea echilibrului acido-bazic.
În moleculele de apă alcalină, sarcina negativă este dominantă (o moleculă de O şi una de H, OH-), deci poate lega radicalii liberi fără sarcină electrică din organism. Radicalii liberi sunt molecule labile cu un număr impar de electroni, al căror electron liber tinde să se lege de alt electron. Radicalii liberi atrag electroni din celulele ţesuturilor înconjurătoare şi, din această cauză, structura pereţilor celulari se distruge. Deci apa alcalinizată are un puternic efect antioxidant şi, astfel, protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.
Când folosim apă ionizată, se creează un mediu special încărcat de ioni negativi, similar cu apa de mare sau de ploaie, care se ştie că au efecte benefice asupra organismului uman. Astfel, sistemul natural de apărare al organismului se activează, se fortifică şi, prin urmare, nu ne mai îmbolnăvim aşa de uşor şi nivelul de energie al corpului atinge un nivel maxim.

 

Caracteristicile apei acide ionizate

Prin simpla setare a aparatului, AQUARION poate, de asemenea, produce şi apă acidă ionizată. Apa acidă ionizată are efect benefic când este aplicată extern, pe piele. Este excelentă împotriva micozelor de pe picioare sau de pe unghii (staţi cu picioarele în apă acidă ionizată circa 30 de minute pe zi). În Japonia, apa acidă este folosită în cazul arsurilor şi rănilor, fiindcă s-a observat că recuperarea este, astfel, mult mai rapidă. Dacă aveţi nasul înfundat din cauza răcelii sau gripei, puteţi folosi apă ionizată care, pe lângă faptul că eliberează căile respiratorii, poate reduce semnificativ şi iritarea membranei mucoasei, în cazul alergiei la polen. Este excelentă şi pentru irigaţii vaginale.
Este interzis să se bea apa acidă ionizată deoarece, în timpul procesului de ionizare a apei, substanţele cu sarcini negative — ionii de clor, nitriţi, nitraţi etc. — se depozitează pe electrodul pozitiv (adică în soluţia acidă). Aceşti ioni negativi sunt dăunători organismului. Apa acidă poate fi folosită şi în gospodărie, pentru dezinfectarea suprafeţelor, dacă nu vrem să recurgem la substanţe chimice.

Aparatul AQUARION este un filtru de înaltă performanţă care produce o apă ionizată, sterilă, bogată în oxigen, fără metale grele şi substanţe otrăvitoare. Această apă are o serie de efecte benefice asupra organismului, datorită capacităţii sale de a lega radicalii liberi. Consumul de apă alcalină poate combate cu succes acidificarea organismului. Pe lângă uzul intern al apei alcaline, aplicarea externă de apă acidă poate fi benefică pentru menţinerea sănătăţii ţesuturilor şi organelor. Acest aparat ne oferă o apă de băut de cea mai înaltă calitate, care ne ajută să ne protejăm sau să ne redobândim sănătatea.

 

AQUARION – ionizarea apei

La trecerea prin filtru, apa este pre-ionizata cu turmalin.

Ulterior, placile din titan si platina au rolul de a separa apa in doua suvoaie:
– acida
– alcalina
Nivelul de ionizare poate fi modificat manual.

 

pH-ul si efectele sale asupra organismului uman

– sub 7: oxidare, distructie, degenerare.
– 7: neutru.
– peste 7: anti-oxidare, refacere, conservare, reintinerire.

 

Beneficiile apei ionizate:
I. Apa alcalina:
– Dezaciduleaza organismul, prin procesul de alcalinizare, actionand astfe, in mod direct, impotriva acidozei.
– Este un excelent antioxidant prin legarea si anihilarea radicalilor liberi.
– Are efect anti-imbatranire.
– Are efect revitalizant la toate nivelele functionale ale organismului prin aportul de ioni negativi liberi.
– Activeaza si intareste sistemul imunitar al corpului.
– Absorbtia apei ionizate, alcaline, incepe din primul minut.
– Influenta benefica a ionilor negativi se manifesta in primul rand prin energizarea corpului fara efecte secundare si curatarea vaselor de sange cu cel putin 30% mai eficient.
– Curatarea de toxine a organismului se manifesta la nivelul fiecarui organ care absoarbe aceasta apa iar in timp (dupa cateva luni) se poate constata instalarea unei stari generale de bine la nivelul fiecarei unitati morfo-functionale a organsimului.
– Este ideala pentru baut si gatit.

II. Apa acida:
– Constituie un bun tratament pentru problemele de piele.
– Este anti-fungica
– Vindeca ranile
– Curata pielea
– Actioneaza impotriva iritatiilor alergice (ex. nas)
– Curata obiectele casnice (efect puternic dezinfectant fara chimicale)
– Nu este pentru baut!

 

AQUARION – oxigenarea apei

O alta proprietate importanta a apei ionizate este faptul ca aceasta contine de 2-3 ori mai mult oxigen comparativ cu apa de la robinet. Organismul este astfel invadat de oxigen proaspat. Apa ionizata si alcalina indeparteaza acidul acumulat in sange si tesuturi, restabilind pH-ul ideal, intr-o anumita masura alcalin, al corpului. In acelasi timp aduce de 3 ori mai mult oxigen la organe, asigurand astfel o functionare mult imbunatatita in special a creierului.

 

AQUARION – diminuarea clusterelor de apa

Apa normala este formata din 11-16 molecule/cluster.
Apa ionizata este formata din 5-8 molecule/cluster.
Avantajul clusterilor de marime mica este acela ca o astfel de apa asigura o mult mai buna hidratare prin penetrarea celulelor de 6 ori mai eficient.

 

Cristalele de apa

Apa este un mediu care primeste si intelege chiar si cele mai subtile vibratii din mediul inconjurator. Apa preia vibratiile in mod firesc si ne dezvaluie energia ei prin forma cristalelor. De fiecare data, forma si culoarea cristalelor de apa atesta calitatea sa din punct de vedere fizic si energetic. O apa impura cristalizeaza greu si sumbru. O apa purificata de reziduuri fizice si energetice creeaza la cristalizare forme hexagonale minunate.

 

Filtru de apa Aquarion montat uzual in bucatarie

• poate produce apa acida, aplicata pe piele curata si dezinfecteaza pielea trateaza problemele de piele, ajuta la vindecarea ranilor si a iritaiilot alergice. Se poate folosi la curatarea obiectelor casnice, avand un puternic efect dezinfectant.
• restructureaza moleculele de apa si reduce marimea clusterelor de apa (grup de molecule de apa), clusteri de apa sunt formati de obicei din „ciorchini” de 12-18 molecule ce sunt redusi de ionizatorul de apa in clusteri mai mici ce contin 6 molecule de apa (apa hexagonala), ceea ce face ca apa sa fie mai usor de asimilat de organism, un cluster mai mic strabate mai usor peretrele celular si organismul este mai bine hidratat. in timpul procesului de ionizare apa este refacuta la nivel molecular, acest lucru insemnand ca grupurile clasice de celule de 12-18 molecule sunt impartite in 6 grupuri. Efectul este o mai buna hidratare si o penetrare mai profunda in organism.
• creste cantitatea de oxigen din apa, apa ionizata contine de aproximativ 2-3 ori mai mult oxigen in comparatie cu apa obisnuita, astfel organismul primeste si prin apa oxigen.
• un filtru special cu 9 stadii de filtrare realizand o filtrare avansata la nivel de micron prin care sunt eliminate metalele grele, substantelor poluante din apa (hidrocarburi, azotati, fosfati, pesticide si alte substante nocive), retine bacteriile si virusii, cu ajutorul filtrului special Biostone, de 0,01 microni.
• filtrul permite trecerea mineralelor necesare si benefice sanatatii cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul, etc. si chiar creste concentratia de minerale ionizate din apa precum calciul, magneziul şi potasiul
• ionizatorul Aquarion este produs de liderul mondial in ionizatoare de apa Jupiter Science (Emco Tech), fiind fabricate in Japonia (orasul Narita), fiind proiectate de cei mai buni specialisti in domeniu din Japonia si Coreea de Sud.

 

Ce efect are apa alcalina filtrata prin Aquarion asupra mea?

Prima oara cand am consumat apa alcalina mi sa parut un pic ciudata la aspect, avea un aspect laptos (ce a disparut intr-un minut apa devenind foarte limpede) si un gust putin altfel dar placut, aspectul laptos se datoreaza imbogatirii apei cu oxigen.
Am observat ca atunci cand sunt obosit dupa ce beau un pahar cu apa alcalina ma revigorez si imi revine cheful de munca. Cand fac ceai cu apa alcalina acesta are o aroma mai intensa, pe internet spuneau ca si la cafea are acelasi efect, dar ei nu consum cafea si nu pot face o apreciere.
Dupa prima zi a inceput sa imi fie mai des sete si sa beau mai usor apa, semn ca organismul absorbea mai usor apa, si schimba apa din organism si celule se hidrateaza mai bine. Sa schimbat culoarea si mirosul urinei, semn ca a inceput eliminarea toxinelor si a rezidurilor, chiar si mirosul scaunului sa schimbat, nu pot sa spun de culoare ca nu am stat sa studiez acest aspect.
Prieteni mei mi-au spus ca si transpiratia mi sa schimbat.
Pentru cei care vor sa stie mai mult despre acesta, poate consulta Manualul ionizatorului de apa Aquariom de aici.
Daca te intereseaza un astfel de filtru si ionizator de apa poti vedea pretul aici, au si o promotie speciala prin care primesti cadou produse in valoare de aproximativ 1.400 lei. Poti sa ii suni pe cei ce il vand si sa ii intrebi daca poti avea si beneficii suplimentare, si vei mai putea primi un bonus.
Acestea sunt motivele pentru care eu personal consider ca ionizatorul Aquarion este cel mai bun filtru de apa din lume, asta nu inseamna ca am dreptate, daca stiti un alt filtru care produce o apa mai buna pentru sanatate va rog sa imi demonstrati prin comentarii la acest articol.Masuro Emoto si apa produsa de Aquarion
Apropo daca va recomanda cineva un filtru cu osmoza inversa, indiferent de model sa nu il luati nici daca este gratis, osmoza inversa scoate o apa aproape distilata, un articol pe aceasta tema poate fi citit aici.

Cristal obtinut de Masuro Emot din apa produsa de Aquarion
PS: Pentru cei ce cunosc experimentele facute cu apa cristalizata de japonezul Masaru Emoto, ar trebuie sa stiti ca acesta a realizat un experiment si cu apa produsa de filtrul Aquarion, in imaginea alaturata puteti vedea o superba cristalizare a apei produse de sistemul Aquarion.

 

***

Caracteristici ionizator apa Aquarion prin Calivita:
• dispozitiv inovator de purificare a apei
• dotat cu microprocesor pentru filtare si ionizarea apei potabile
• design modern, usor de montat si utilizat
• un suport esential al sursei de viata numarul 1: APA

Descriere:
– filtrul compus din carbon impregnat cu argint retinand impuritatile
– turmalina in 9 straturi imbogatind apa cu ioni
– UNIC: se poate seta nivelul de aciditate sau alcalinitate, in 4 trepte
– detecteaza si pastreaza mineralele benefice: Ca, Mg, K
– consum 0.38A (80W)
– greutate 6,5 kg
– dimensiunile 245x130x330(mm) asigura ocuparea unui spatiu redus
– curăţare automată şi manuală

 

 

(223)


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lasă un răspuns